NIEUW: Machineverhuur

20-10-2021

NIEUW: Machineverhuur bij BOS Sneek

Bij BOS Sneek helpen wij iedere dag professionals. Zowel met aankoop en bemiddeling van nieuwe machines of materiaal als met het onderhoud van bestaande machines. 

Sinds kort is onze dienstverlening uitgebreid met machineverhuur in samenwerking met Compact Rent. BOS Sneek is hiermee exclusief partner in Friesland die de gehele collectie aan kan bieden van machines en accessoires.

Compact Rent

Met 10 vestigingen door heel Nederland en een verhuurvloot van ruim 350 machines is Compact Rent een betrouwbare partner voor alle grondverzetmachines en accessoires zonder machinist. De verhuurvloot bestaat uit uitsluitend A-merken als Caterpillar, Volvo, Giant en Yanmar. Daarnaast zijn bijna alle mogelijke uitrustingstukken beschikbaar. 

Huren bij BOS Sneek

Op de Koperslagersstraat 5 te Sneek vindt u onze showroom. Wij ontvangen u graag met een kop koffie en bespreken met u wat uw huurwensen zijn en voor welke periode. Als wij de betreffende machine of accessoire beschikbaar hebben in Sneek kunnen wij deze snel beschikbaar stellen. U kunt het zelf transporteren of door ons laten bezorgen op locatie. Mocht een machine niet beschikbaar zijn in Sneek laten wij deze zo snel mogelijk bij u op locatie bezorgen vanuit de beschikbare voorraad.

Collectie

✓ Minigravers (ook elektrisch)                                                                                                                      
✓ Midigravers
✓ Rupsgraafmachines
✓ Mobiele graafmachines
✓ Wielladers
✓ Walsen
✓ Wieldumpers
✓ Rupsdumpers
✓ Schrankladers
✓ Aanbouwdelen / uitrustingsstukken
✓ Bestratingsmaterieel
✓ Overig

Interesse? Bekijk dan de collectie op onze website bossneek.nl/verhuur

Bekijk hier onze huurvoorwaarden