Tuinfrezen
Door dik en dun

Voor een goede groei is een gezonde bodem nodig. Met een tuinfrees kan eenvoudig de grond bewerkt worden in bijvoorbeeld de tuinbouw of gewassenteelt. Ook uw tuin of borders kunnen met deze veelzijdige machines worden los gemaakt. Daarom is een frees onmisbaar voor iedere (landschaps-)tuinier en groenprofessional. Bij BOS Sneek kunnen wij u helpen met tuinfrezen in alle maten en bijbehorende accessoires. 

Betrouwbare hulpmiddelen

voor grondbewerking

Met een tuinfrees kan op een eenvoudige manier grote oppervlakten terrein bewerkt worden. Elk stuk grond is echter anders, waardoor uw eisen en wensen uiteen kunnen lopen. Bij BOS Sneek hebben wij daarom diverse modellen die onderling in het aantal hakmessen en de hakset verschillen. Teelten met smalle of hoekige rijen kunnen het beste bewerkt worden met een achteruitversnelling vanwege hun wendbaarheid. Voor de professional zijn er ook de loopfrezen van Toro. Deze grote machines zijn geschikt voor de zwaarste klussen!

Bodem loswerkenzonder moeite

Heeft u vragen? neem dan contact op!

0515 760 006 - info@bossneek.nl

Professionele machines

voor particuliere en zakelijke gebruikers

Bij BOS Sneek bieden we meerdere oplossingen voor het opfrezen van grond of tuin. Naast ons assortiment voor de particuliere gebruiker bieden we professionele machines aan van diverse gerennomeerde merken. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met onze eigen werkplaats zorgen ervoor dat u als professional zonder zorgen vele jaren plezier heeft van uw aangekochte machine(s). 

  • Ruime keus in onze showroom
  • Dealer van meerdere A-merken
  • Haal & breng service bij onderhoud of reparatie

Een occasion van bos sneek

Altijd grondig gecheckt en klaar voor gebruik

Wisselendevoorraad

Heeft u vragen? neem dan contact op!

0515 760 006 - info@bossneek.nl

Robotmaaiers

Loopmaaiers

Zitmaaiers

Bosmaaiers en trimmers

Tuintrekkers

Zero-Turn maaiers

Cirkelmaaiers

Ruwterrein maaiers