Onkruidborstels
Snel van onkruid af

Ieder jaar keert onkruid terug. Snel onkruid verwijderen zonder gif te gebruiken? Dat kan met een onkruidborstel. Bij BOS Sneek kunt u terecht voor professionele onkruidborstelmachines tot onkruidborstels voor uw bosmaaier van staaldraadstrengen. Beide zijn een effectieve en ecologisch verantwoorde manier van onkruidbestrijding op onder meer trottoirs, paden en terrassen.

Een onkruidborstel op uw bosmaaier

veiligheid voorop!

Wanneer u kiest voor een onkruidborstel op uw bosmaaier dient u rekening te houden met het vermogen van uw bosmaaier. Er zijn diverse diameters verkrijgbaar. Vraag daarom de specialisten van BOS Sneek welke onkruidborstel het beste bij uw bosmaaier past. Daarnaast is het belangrijk uw persoonlijke beschermingsmiddelen op orde te hebben. Denk hierbij aan gehoor- en oogbescherming. 

Ecologischzonder gif

Heeft u vragen? neem dan contact op!

0515 760 006 - info@bossneek.nl

Onkruid snel en efficiƫnt verwijderd

voor particuliere en zakelijke gebruikers

Bij BOS Sneek bieden we meerdere oplossingen voor onkruidverwijdering. Naast ons assortiment voor de particuliere gebruiker bieden we professionele machines aan van diverse gerennomeerde merken. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met onze eigen werkplaats zorgen ervoor dat u als professional zonder zorgen vele jaren plezier heeft van uw aangekochte machine(s). 

  • Ruime keus in onze showroom
  • Dealer van meerdere A-merken
  • Haal & breng service bij onderhoud of reparatie

Een occasion van bos sneek

Altijd grondig gecheckt en klaar voor gebruik

Wisselendevoorraad

Heeft u vragen? neem dan contact op!

0515 760 006 - info@bossneek.nl

Robotmaaiers

Loopmaaiers

Zitmaaiers

Bosmaaiers en trimmers

Tuintrekkers

Zero-Turn maaiers

Cirkelmaaiers

Ruwterrein maaiers