Verticuteermachines
verluchting van de bodem

Voor het verwijderen van mos, onkruid en vilt is een verticuteermachine onmisbaar. Daarnaast zorgt deze machine voor verluchting van de bodem waardoor water, zuurstof en voedingsstoffen goed tot de graswortels doordringen. Hierdoor wordt het gras sterker en mooi groen. Het beste is om uw gazon één a twee keer per jaar te verticuteren voor een optimaal effect. Bij BOS Sneek adviseren wij u graag wat het beste is voor uw situatie.

Verticuteren is gezond

voor bodem en gazon!

Naar verloop van tijd kan er vilt en mos in uw gazon vormen. Met verticuteren verwijderdt u vilt en mos en ook oud maaiafval. Door de vaste metalen messen brengt u lucht in het gazon wat zorgt voor een prachtig groen gazon. Sommige modellen zijn instelbaar tot zes standen voor een perfect resultaat. Bij BOS Sneek adviseren wij u graag over de perfecte machine voor uw doeleinden.

Opfriskuurvoor uw gazon!

Vrijblijvend advies? neem dan contact op!

0515 760 006 - info@bossneek.nl

Verticuteermachines klein of groot

voor particuliere en zakelijke gebruikers

Bij BOS Sneek bieden we meerdere oplossingen voor verticuteren of bodembeluchting. Naast ons assortiment voor de particuliere gebruiker bieden we professionele machines aan van diverse gerennomeerde merken. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met onze eigen werkplaats zorgen ervoor dat u als professional zonder zorgen vele jaren plezier heeft van uw aangekochte machine(s). 

  • Ruime keus in onze showroom
  • Dealer van meerdere A-merken
  • Haal & breng service bij onderhoud of reparatie

Heeft u vragen? neem dan contact op!

0515 760 006 - info@bossneek.nl

Robotmaaiers

Loopmaaiers

Zitmaaiers

Bosmaaiers en trimmers

Tuintrekkers

Zero-Turn maaiers

Cirkelmaaiers

Ruwterrein maaiers