Professionele
cirkelmaaiers

Voor alle Toro grasmaaiers bent u bij BOS Sneek aan het goede adres. Deze professionele maaiers zijn robuust en onderscheidden zich qua gebruiksgemak. Of het nu gaat om openbaar groen, golfbanen, sportvelden of campings. Veel machines zijn cirkelmaaiers maar ook kooi- of klepelmaaiers zijn mogelijk binnen het brede aanbod van Toro. Voor iedere professional zijn deze machines een vertrouwde en degelijke keus. BOS Sneek is specialist in verkoop, onderhoud en service van Toro machines. 

Hoge kwaliteit

en duurzaamheid

Toro is marktleider op gebied van professionele maaiers. Dit betekend onder andere dat er veel aandacht is voor kwalitatieve onderdelen en een hoog gebruikscomfort. Bij bijna alle Toro maaiers zit de bediening op een handige plaats. De grote stuurhendels of pedaalbediening zorgen voor meer comfort en minder vermoeidheid. De handige opbergruimtes bieden plaats voor een mobiele telefoon, gereedschap. Standaard met ingebouwde bekerhouder. Zo kunt u comfortabel grote oppervlakten maaien.

Gebruiksgemaken comfort

Heeft u vragen? neem dan contact op!

0515 760 006 - info@bossneek.nl

Professionele machines

voor groenprofessionals

Bij BOS Sneek hebben we naast cirkelmaaiers ook loopmaaiers en andere Toro machines. Naast het assortiment voor de professional bieden we ook voor de particuliere gebruiker machines aan van uitsluitend gerennomeerde merken. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met onze eigen werkplaats zorgen ervoor dat u als professional zonder zorgen vele jaren plezier heeft van uw aangekochte machine(s). 

  • Ruime keus in onze showroom
  • Dealer van uitsluitend A-merken
  • Haal & breng service bij onderhoud of reparatie

Een occasion van bos sneek

Altijd grondig gecheckt en klaar voor gebruik

Wisselendevoorraad

Heeft u vragen? neem dan contact op!

0515 760 006 - info@bossneek.nl

Robotmaaiers

Loopmaaiers

Zitmaaiers

Bosmaaiers en trimmers

Tuintrekkers

Zero-Turn maaiers

Cirkelmaaiers

Ruwterrein maaiers