Lease
Mogelijkheden bij BOS Sneek

Voor iedere professional is goed materiaal onmisbaar. Nog belangrijker is dat het gebruikte materiaal betrouwbaar is en onderhoudsarm. Het moment waarop uw machine defect raakt of niet meer werkt kan voor grote problemen zorgen in de planning van uw uit te voeren werkzaamheden. 

Toch zijn veel machines vaak een (grote) investering en is het dus verstandig om goed te oriënteren bij aanschaf van een nieuwe machine. Bij BOS Sneek helpen wij u graag in uw zoektocht naar de voor u perfect passende minigraver.

Krachtig en compact

Minigravers van CAT

Caterpillar minigravers zijn veelzijdig. De combinatie van compacte afmetingen met een groot vermogen zorgen voor een veelzijdig inzetbare machine. De minigravers zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenwerkzaamheden, afhankelijk van het gekozen model.

perfectVoor iedere klus!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Vul dan dit formulier in!

Gratis demo?

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.

aanleggen bestrating

tot het slopen van gebouwen

Bij BOS Sneek kunt u terecht voor alle typen minigravers. We adviseren u graag over alle mogelijkheden en welke minigraver het beste bij uw doeleinde en werkzaamheden past. Daarnaast kunt u ook terecht voor alle onderhoud en reparatie wanneer nodig. Zo heeft u alles op één adres, wel zo vertrouwd.

  • Ruime keus in modellen
  • Veelzijdige mogelijkheden
  • Haal & Breng service reparatie of onderhoud

Machines

Overige producten