Loopmaaiers
elektrisch en benzine

Om te genieten van uw tuin, is regelmatig onderhoud vaak nodig. Een grasmaaier is daarbij onmisbaar. Bij de aanschaf van een nieuwe (loop)maaier is het verstandig erop te letten dat de machine aan uw specifieke behoeftes voldoet. Bij BOS Sneek kunt u terecht voor een grote keus aan benzine- tot milieuvriendelijke accu grasmaaiers, elektrische grasmaaiers en mulchmaaiers.

Accu

Tot 800 m2

Benzine

tot 1800 m2

Benzine

tot 2500 M2

Professioneel

tot 3000 m2

Benzine of elektrisch?

Geluidsarm en zonder uitlaatgassen maaien. Wie wil dat niet? Tegenwoordig zijn veel elektrische maaiers net zo krachtig als vergelijkbare machines op benzine. Heeft u een tuin met veel hindernissen of werkt u liever zonder snoer? Dan biedt een accu grasmaaier uitkomst. De krachtige accu levert genoeg energie voor een fraai gemaaid gazon. Daarnaast is het per ongeluk doormaaien van het netsnoer ook verleden tijd!

Geruisloosop accu

Vrijblijvend advies? neem dan contact op!

0515 760 006 - info@bossneek.nl

Voor iedereen de perfecte maaier

of deze nu klein of groot moet zijn

Bij het uitzoeken van een nieuwe grasmaaier zijn een aantal zaken belangrijk. Met name de te maaien oppervlakte is belangrijk alsmede de diverse mogelijkheden in werkbreedtes en mogelijkheden per machine. Daarnaast is er de keus tussen elektrische aandrijving, of een benzine motor. Hierbij kijken we naar uw situatie en wensen om u te helpen de juiste keus te maken.

  • Ruime keus in onze showroom
  • Dealer van uitsluitend A-merken
  • Haal & Breng service bij onderhoud of reparatie

een occasion van BOS Sneek

altijd grondig gecheckt en klaar voor gebruik

Wisselendevoorraad

Heeft u vragen? neem dan contact op!

0515 760 006 - info@bossneek.nl

Robotmaaiers

Loopmaaiers

Zitmaaiers

Bosmaaiers en trimmers

Tuintrekkers

Zero-Turn maaiers

Cirkelmaaiers

Ruwterrein maaiers