Professionele
Verticuteermachines

Verticuteermachines zorgen voor beluchting in de grasmat of paardenweide. BOS Sneek is uitsluitend dealer van A-merken zoals Amazone en Imants. De klepelmaaiers van Amazone en Imants zijn daarbij zeer breed inzetbaar. Zo is het mogelijk om met de Profihopper en Grasshopper te maaien, verticuteren en het opvangen van gras in één werkgang. Sommige machines bieden ook mogelijkheid voor het oprapen van paardenmest.  Voor iedere professional zijn deze machines een vertrouwde en degelijke keus. BOS Sneek is specialist in verkoop, onderhoud en service van Amazone en Imants machines. 

Amazone

Model GH/GHS/GHLT/GHD

Imants

Rotosweep

Zo wordt lossen

wel heel makkelijk

Amazone machines zijn uitgerust met een gemakkelijk en veilig lossysteem. Hierdoor is het mogelijk op hoogte te lossen. Veilig, en zonder fysieke inspanningen. Daarnaast is alles gemakkelijk bereikbaar zodat regulier onderhoud geen moeite meer is. Ook het wisselen van de messen is gebruiksvriendelijk en zeer makkelijk te doen. Zo bent u zeker van een lange levensduur van uw machine!

Veiligen efficiƫnt

Heeft u vragen? neem dan contact op!

0515 760 006 - info@bossneek.nl

Professionele machines

voor groenprofessionals

Bij BOS Sneek hebben we naast verticuteer machines ook cirkel-, loop- en klepelmaaiers van onder andere Toro, Stihl, Amazone en Stiga. Naast het assortiment voor de professional bieden we ook voor de particuliere gebruiker machines aan van uitsluitend gerennomeerde merken. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met onze eigen werkplaats zorgen ervoor dat u als professional zonder zorgen vele jaren plezier heeft van uw aangekochte machine(s). 

  • Ruime keus in onze showroom
  • Dealer van uitsluitend A-merken
  • Haal & breng service bij onderhoud of reparatie

Een occasion van bos sneek

Altijd grondig gecheckt en klaar voor gebruik

Wisselendevoorraad

Heeft u vragen? neem dan contact op!

0515 760 006 - info@bossneek.nl