Onkruidspuiten
Effectief en precies

Voor systematische plantenbescherming kunt u gebruikmaken van (onkruid)spuiten of een vernevelaar. Om onkruid snel en grondig te bestrijden is spuiten soms nodig. Bij BOS Sneek kunt u terecht voor diverse onkruidspuiten en vernevelaars. Ook hebben wij de mogelijkheid allerlei accessoires voor uw machine te leveren. 

Eenvoudig verzorgen

en bemesten zonder moeite

Bij het kiezen van een sproeier, drukspuit of vernevelaar is met name de oppervlakte een belangrijke factor. Voor uw (moes)tuin is een kleinere spuit vaak afdoende. Heeft u bijvoorbeeld een boomgaard met fruitbomen? Dan is een model gedragen op de rug comfortabel. Deze hebben ook een groter reservoire zodat u op ergonomische wijze een grote oppervlakte kunt behandelen.

uw tuinin topconditie

Vrijblijvend advies? Neem dan contact op!

0515 760 006 - info@bossneek.nl

Onkruid snel en efficiƫnt verwijderd

voor particuliere en zakelijke gebruikers

Bij BOS Sneek bieden we meerdere oplossingen voor onkruidverwijdering. Naast ons assortiment voor de particuliere gebruiker bieden we professionele machines aan van diverse gerennomeerde merken. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met onze eigen werkplaats zorgen ervoor dat u als professional zonder zorgen vele jaren plezier heeft van uw aangekochte machine(s). 

  • Ruime keus in onze showroom
  • Dealer van meerdere A-merken
  • Haal & breng service bij onderhoud of reparatie

Heeft u vragen? neem dan contact op!

0515 760 006 - info@bossneek.nl

Robotmaaiers

Loopmaaiers

Zitmaaiers

Bosmaaiers en trimmers

Tuintrekkers

Zero-Turn maaiers

Cirkelmaaiers

Ruwterrein maaiers