Robotmaaiers
geruisloos een strak gazon

Een perfect gemaaid gazon zonder moeite? Dat kan! Een robotmaaier neemt het meeste werk over. Eénmaal geprogrammeerd maait de robotmaaier het gazon volledig automatisch en geheel naar uw wensen. Na het maaien of als de accu bijna leeg is, keert hij zelfstandig terug naar het dockingstation. Zo heeft u altijd een perfect onderhouden gazon. En dat in slechts enkele uren zodat u uw tuin snel weer onbeperkt kunt gebruiken. 

'Heerlijk, altijd een gemaaid gazon!'

Ruthger Zijlstra

Tijdens mijn oriëntatie naar een maairobot zag ik door de bomen het bos niet meer. Er is veel keuze en zo vond ik het erg lastig te bepalen wat perfect voor onze situatie was. Bij ons bezoek aan BOS Sneek zijn we vakkundig geadviseerd en hebben we voor een Stihl robotmaaier gekozen. Na de installatie aan huis genieten we nu iedere dag van een strak gemaaid gazon. Een aanrader!

Wilt u advies? Ons team helpt u graag!

0515 760 006 - info@bossneek.nl

Voor iedereen de perfecte maairobot

Vakkundig thuis geïnstalleerd en ingesteld.

Wanneer u de perfecte maairobot hebt uitgezocht installeren wij deze vakkundig bij u op locatie. We installeren de grensdraden en het oplaadstation. Daarnaast stellen we uw robotmaaier af zodat er een perfect maairesultaat gerealiseerd wordt. Heeft u gekozen voor een C-model kunt u ook gebruik maken van een app op uw smartphone of tablet. In dat geval is de bediening volledig intuïtief en een aparte handleiding overbodig! Uiteraard zijn de machines ook met een stuurconsole uitgerust zodat u de STIHL iMOW® robotmaaier manueel kan sturen.

  • Installatie op locatie of bij u thuis
  • We stellen uw robotmaaier perfect af
  • Haal & Breng service bij onderhoud of reparatie

Heeft u vragen? neem dan contact op!

0515 760 006 - info@bossneek.nl

Bosmaaiers en trimmers

Tuintrekkers

Zero-Turn maaiers