Zitmaaiers
Veelzijdige krachtpatsers

Of het nu gaat om smalle paden met bomen en struiken of grote grasvlakten, voor iedere situatie heeft BOS Sneek een passende oplossing. Zo hebben we diverse zitmaaiers van groot tot klein in het assortiment van gerenommeerde A-Merken. Over het algemeen zijn alle zitmaaiers wendbaar, eenvoudig te bedienen en leveren ze een uitzonderlijk maairesultaat.

Zero-turn

tot 4000 m2

Zero-turn

tot 6000 m2

Zero-turn

tot 8000 m2

Zero-turn

professioneel

Welke zitmaaier bij u past

Is afhankelijk van uw wensen

Een zitmaaier is bij uitstek geschikt voor grotere oppervlaktes. Vaak kan een zitmaaier ook meer dan alleen maaien. Zo kunt u bepaalde accessoires gebruiken bij uw zitmaaier wat nog meer gemak oplevert. Er zijn verschillende typen zitmaaiers. Zo kunt u kiezen voor een voorwiel gestuurd type, een model met knikbesturing of 'Zero-Turn' maaiers. Welke de beste voor u is hangt af van uw situatie en wensen. Ons team adviseert u graag bij het kiezen van uw nieuwe zitmaaier.

Krachtig enveelzijdig

Vrijblijvend advies? neem dan contact op!

0515 760 006 - info@bossneek.nl

Zitmaaiers voor ieder doel

Voor particulier en de groenprofessional

Bij BOS Sneek hebben we een groot aanbod aan verschillende typen zitmaaiers. Heeft u een grote tuin? Of bent u als hovenier werkzaam? We hebben voor ieder de perfecte zitmaaier. Daarnaast kunt u rekenen op de service en garanties van BOS. In onze eigen werkplaats kunnen we uw machine onderhouden of repareren wanneer nodig. Zo bent u er van verzekerd dat uw machine altijd in topconditie is met een perfect maairesultaat.

  • Ruime keus in onze showroom
  • Particulier en zakelijke gebruikers
  • Haal & Breng service bij reparatie of onderhoud

Een occasion van Bos Sneek

Altijd grondig gecheckt en klaar voor gebruik

Wisselendevoorraad

Heeft u vragen? neem dan contact op!

0515 760 006 - info@bossneek.nl

Robotmaaiers

Loopmaaiers

Zitmaaiers

Bosmaaiers en trimmers

Tuintrekkers

Zero-Turn maaiers

Cirkelmaaiers

Ruwterrein maaiers